Gyakori kérdések

Kell-e regisztrálnom az online jegyvásárláshoz?

Regisztráció nélkül is lehetséges jegyet vásárolni, regisztrált látogatóink számára azonban kedvezményeket biztosíthatunk, valamint időről időre személyre szabott, egyedi ajánlatokat készítünk.

Mi a különbség a vezetett és a nem vezetett látogatás között?

A vezetett látogatás alatt a Millennium Háza időszaki kiállításán, azok digitális és interaktív elemein kollégánk vezeti végig a látogatókat. A nem vezetett látogatás során a látogatók táblagép segítségével mélyedhetnek el a kiállítás tartalmában.

Mit csináljak, ha mégsem tudok eljönni abban az időpontban, amelyre megváltottam a jegyemet, esetleg lekéstem azt?

Időpontra szóló jegyeket nem áll módunkban visszaváltani, kivéve az ÁSZF-ben foglalt feltételek teljesülése esetén. Bővebb információért kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az info@millenniumhaza.hu email címen.

Iskolás csoportok számára hogyan vehetek jegyeket?

Az iskolai csoportok számára az iskola@millenniumhaza.hu email címen is lehetséges jegyet foglalni egy adott idősávra. Az így lefoglalt jegyek a helyszínen bankkártyával vagy készpénzzel is kifizethetők. Az iskolai csoportot kísérő pedagógusoknak a helyszínen be kell mutatniuk érvényes pedagógusigazolványaikat.

Igényelhetek áfás számlát?

Áfá-s számla igénylésére az online felületen és a helyszínen is van lehetőség. Kérjük, hogy helyszíni vásárlás esetén áfá-s számla igényét minden esetben előre jelezze!

Mivel fizethetek?

Online vásárlás esetén kizárólag internetes bankkártyás fizetés lehetséges. A helyszínen készpénzzel (csak HUF – magyar forint) és bankkártyával is lehetséges a jegyár kiegyenlítése.

Szükséges-e kinyomtatni az online vásárolt jegyet?

Nem szükséges kinyomtatni, azt bármilyen erre alkalmas digitális eszközön bemutathatja a helyszínen

Mikor érdemes érkezni a kiállításra?

Javasoljuk, hogy legalább tíz perccel az Ön által választott időpont előtt érkezzen meg a Millennium Házába.

A helyszínen is tudok jegyet vásárolni?

Igen, a helyszíni jegypénztárban készpénzes (csak HUF) jegyvásárlásra van lehetőség, a következő idősávok szabad helyeinek függvényében. Ezért javasoljuk, hogy jegyét vásárolja meg előre, online.

Mozgásában korlátozott személyek számára is hozzáférhető a kiállítás?

Igen, a Millennium Háza mozgássérültek részere teljes mértékben akadálymentesített.

Milyen kedvezménybiztosított a fogyatékkal élő személyek és kísérőik számára?

Fogyatékkal élő látogatók +1 fő kísérővel díjtalan belépésre jogosultak a következők szerint: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők,  Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesületének (MACIE) érvényes tagsági kártyájával rendelkezők fényképes személyazonosító okmánnyal együtt,  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők,  Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők,  Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) tasági kártyájával rendelkezők fényképes személyazonosító okmánnyal együtt,  Magyar Államkincstár (MÁK) által fogyatékossági támogatásban való részesülésről kibocsátott hatósági igazolvánnyal rendelkezők (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett),  ÉFOÉSZ tagsági kártyával rendelkező fogyatékkal élő tagok, személyazonosság egyidejű igazolása mellett (pártoló tagokra nem vonatkozó kedvezmény)  valamint más olyan dokumentummal (pl. MÁK számára kért, vagy egyéb célú orvosi igazolással) rendelkezők, melyben a fogyatékosság ténye egyértelműen szerepel, (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett).