Iskolás csoportok látogatása

Rendkívüli tájékoztató

Felhívjuk figyelmét, hogy 2021. május 14-től a Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a Millennium Háza a járványügyi intézkedéseknek eleget téve csak a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak által látogatható. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik. Online vásárolt jegyek esetében nem áll módunkban beengedni azt, aki nem felel meg a követelményeknek.

 

A Városliget története című kiállítás látogatása iskolai csoportok számára

Iskolai csoportok számára csoportos jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk. A csoportos foglaláshoz szükséges Liget+ pedagógus tagság ide kattintva váltható ki.

Az iskolai osztályok 75%-os kedvezménnyel tekinthetik meg a kiállítást. Látogatásuk során a kiállítótérben csak az osztály tartózkodik, munkatársaink a szokásos tárlatvezetést a diákok életkora szerinti játékokkal, foglalkozásokkal színesítik.

Az iskolai osztályok látogatása kapcsán a diákok belépő díja 350.-Ft/fő. A kísérő tanárok – pedagógus igazolvány felmutatásával – ingyenesen vehetnek részt, csoportonként 2 főig.

Iskolai csoportos foglalás esetén helyszíni fizetés is lehetséges a Millennium Háza pénztárában, legkésőbb a látogatás kezdetéig. A foglalása lemondására legkésőbb öt nappal az esemény időpontja előttig van lehetősége.

A csoportos tárlatvezetés időtartama 60 perc. Kérjük, hogy pontosan egész órára érkezzenek, mert a következő idősávban új látogatók lépnek a kiállításba. Esetleges késés esetén rövidebb tárlatvezetési idővel kell számolni.

Egy-egy idősávban legfeljebb 20 fő látogathatja meg a kiállítást. Amennyiben nagyobb csoportlétszámmal kívánják megtekinteni a kiállítást, kérjük a látogatás tervezésekor vegyék figyelembe, hogy több idősáv foglalására lesz szükség.

Csoportos látogatás megrendeléséhez, illetve felmerülő kérdések esetén keressen minket bizalommal a csoport@millenniumhaza.hu e-mail-címen.