Kézműves és művészeti foglalkozások (átmenetileg zárva)

Választható időpontokban

Részvétel: 1000 Ft / fő
A Millennium Házába érkező gyerekeket művészeti programokkal is várjuk. Mindig az aktuális évszakhoz és az ünnepekhez illeszkedő téma köré szervezzük a kézműves és művészeti foglalkozásokat, melyek után a gyermekek egy-egy saját alkotással térhetnek haza.

A foglalkozások ideje a kiállítási látogatás idősávos beosztásához igazodik: a gyermekek a kiállítás megtekintése előtt, vagy után tudnak csatlakozni az 50-55 perces foglalkozásokhoz.

 

Kézműves foglalkozások

A kézműves foglalkozásokat 6-12 éves gyermekeknek ajánljuk. A programokat kézműves tapasztalattal rendelkező pedagógusok vezetik. Középpontjuk mindig az alkotás: a vágás, színezés, ragasztás, festés kavalkádja, aminek keretet ad egy-egy történet, melyet a drámapedagógia módszereivel adunk át a kicsiknek. A mondókázás és az éneklés pedig újabb örömöket ígér!

 

Művészeti foglalkozások

A művészeti foglalkozásokat 11-14 éves gyermekeknek ajánljuk. A festőművész-tanár által vezetett programok során a könnyen érthető és teljes körűen fel is dolgozható témákat egy-egy érdekes technika alkalmazásával tesszük igazán izgalmassá. A téma feldolgozása mindig művészettörténeti távlatból indul, hogy aztán az adott technika alkalmazásának fortélyait megismerve, az alkotás öröme kerüljön a középpontba.

A foglalkozások konkrét témáját mindig az aktuális hírlevélben tudatjuk az érdeklődőkkel. A hílevélre történő feliratkozáshoz, kérjük, kattintson ide.

Kategória: Múzeumpedagógia
Rendkívüli tájékoztató

2020. november 11-től a Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete értelmében a Millennium Háza átmenetileg zárva tart a járványügyi intézkedéseknek eleget téve. A már meglévő foglalások törlésével kapcsolatban munkatársaink e-mailben fogják felvenni a kapcsolatot a foglalókkal.

Helyszín

Millennium Háza (átmenetileg zárva)
1146, Budapest, Olof Palme sétány 1.
Go to the institution's page