Liget+

A Megújuló Városligetben - legyetek akár sportolók, szülők, gyerekek, kutyások vagy kultúrakedvelők - rengeteg új lehetőséggel és szolgáltatással készülünk nektek, így bármilyen céllal is látogattok ide, mindig megtaláljátok majd a számításotokat, s új élményekkel térhettek haza.

Annak érdekében, hogy ezeket az újdonságokat a lehető legkényelmesebben igénybe tudjátok venni, létrehoztuk a Liget+ közösséget, melyhez egy rövid regisztrációval tudtok csatlakozni.

Liget plusszosként pedig már nincs más dolgod, mint élvezni az előnyöket: folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és kedvezményekkel várunk titeket.

CSATLAKOZOM

Liget+ előnyök

A Liget + közösséghez való csatlakozással ingyenesen használhatod a Liget Budapest projekt keretében felépült illemhelyeket és a nagy sávszélességű vezeték nélküli internetet, valamint részesülhetsz a folyamatosan bővülő kedvezményekben.

Liget+Sport

Ha sportolni jössz a Ligetbe, legyél Liget+Sport tag, melynek keretében a nap 24 órájában használhatod a Sportcentrum területén lévő öltözőket, valamint féláron foglalhatod a Városligeti Miniaréna és a Kosárlabda Miniaréna pályáit.

ÉRDEKEL