Szépművészeti belépőjegyek a Liget+ rendszerében

Az oldalunkon elérhető Szépművészeti Múzeum belépőjegyek e-díj felszámítása nélkül, további kedvezményekkel érhetők el. Autóval érkező látogatóink számára a kényelmes látogatást többek közt a Múzeum Mélygarázsban biztosított kétórás térítésmentes parkolás biztosítja. Liget+ tagok számára 10% kedvezménnyel vásárolható meg valamennyi belépőjegy.

Oldalunkon a Szépművészeti Múzeum állandó kiállítása mellett a két időszaki kiállítás, A Fáraó Sírjának Felfedezése - II. Amenhotep és kora, valamint Cezanne-tól Malevicsig - Árkádiától az Absztrakcióig belépőjegyei is kaphatók. Továbbá limitált számban elérhetők belépőjegyek a Múzeum + programokra, amelyek esti hosszított nyitvatartás alatt izgalmas előadásokkal, tárlatvezetésekkel, koncertekkel, tapas- illetve borvariációkkal várják a látogatókat.  

Minden vásárlás mellé kétóra térítésmentes parkolást biztosítunk vásárlóink számára a párszáz méterre lévő Múzeum Mélygarázsban. A belépőjegyet az információs pultnál lehet érvényesíteni, ekkor a parkolási kedvezmény érvényesítéséhez a parkolójegyet a Szépművészeti Múzeum infó pultjában kell átadni. A térítésmentes időszak a Múzeum Mélygarázsban fizetésnél automatikusan levonódik a fizetendő összegből. 

Amennyiben Liget+ fiókkal rendelkezik, minden belépőjegy árából további 10% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben még nem rendelkezik Liget+ regisztrációval, itt bővebben olvashat a tagság által nyújtott valamennyi kedvezményről és kényelmi szolgáltatásról. 

Jegyoldalunkon történő vásárlás esetén nem számolunk fel semmilyen kényelmi díjat, illetve e-díjat.